Terug naar Retail

Flowers

Asten

Wat ooit begon met alleen het standaard assortiment van de supermarkt is uitgegroeid tot een volwaardige bloemenwinkel. Onze bloemenwinkel Flowers biedt voor ieder wat wils.

Een kleurenspektakel als cadeautje, een oogverbluffend trouwboeket of een troostend rouwstuk. Ons team van ervaren bloemisten helpen je graag. Samen met jou maken ze voor iedere gelegenheid een prachtig boeket. Ook aan snelle beslissers is gedacht, want in de winkel staan altijd een aantal boeketten klaar. Ze zijn zelf door het team gemaakt of komen uit het standaard bloemenassortiment van de Albert Heijn.

Doordat we samenwerken met topleveranciers hoef je niet bang te zijn dat je bloemen snel verwelken. Ze zijn knettervers als ze bij ons arriveren. Geef jij ze wat liefde, dan beloven wij je dat jouw boeket zeker 7 dagen mooi blijft.

Pluimen en vazen

Bij Flowers kun je ook terecht voor kransen en accessoires. Wekelijks krijgt de winkel leuke en betaalbare spullen binnen, van vazen tot pluimen en van hebbedingetjes tot bijzondere schalen. We kopen zelf alles in, dus wat je ook zoekt: uniek is het zeker!

www.flowersasten.nl

Op de kaart

Luc Verberne

Is bloemen binden echt jouw ding?

Leuk! We horen graag van je.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken