Terug naar Huurwoningen

Woonruimte

Midas Wonen

In ontwikkeling, Gerealiseerd
Asten vanaf € 825 vanaf 75 m2

Prachtige uitzichten op het park en de markt, een enorme daktuin en ruime woningen om jouw eigen stekje te bouwen: welkom bij Midas wonen!

Met de verbouwing van de MIDAS in 2011 hebben we boven het nieuwe winkelcentrum 36 huurwoningen gemaakt. 14 luxe woningen liggen aan de Burgemeester Frenckenstraat en hebben uitzicht op het park. Daarnaast zijn er 22 ruime starterswoningen die aan de Prins Bernhardstraat grenzen en van alle gemakken zijn voorzien.

De woningen zijn allemaal uitgerust met driedubbel glas en een eigen warmtepomp. Een prettige constante temperatuur dus en geen hoge gasrekening!

Alle bewoners kunnen gebruikmaken van een enorme daktuin op de eerste verdieping. Het is een fijne plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten of zich met een boekje terug kunnen trekken.

Meer informatie over deze woningen is te vinden op: www.midaswonen.nl 

Midas wonen wordt uitgebreid

Aangezien we een enorme wachtlijst hebben voor deze woningen, hopen we in de toekomst nog een groot aantal woningen toe te voegen aan het complex. Hiervoor worden de plannen op dit moment uitgewerkt. Mocht je interesse hebben dan kun je hier je gegevens invullen en dan houden we je graag op de hoogte.

Hartje Asten

Super goed geïsoleerd en met eigen warmtepomp

Gigantische daktuin op de eerste etage

Op de kaart

Kim Neervens

Super centraal, met giga daktuin!

Wonen op de mooiste plek van Asten? Laat een berichtje achter.

We hanteren een wachtlijst en nemen graag contact met je op wanneer we je een woning kunnen aanbieden.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken