Ton van der Loo is onze optimist. Hij ziet kansen waar niemand ze ziet en lost ieder probleem op. Ook is hij dé man van de projectontwikkeling en de verhuur van bedrijfsruimtes.

Kim Neervens is gek op nieuwe projecten. Ze doet niets liever dan ideeën bedenken en ze uitvoeren. Daarnaast is ze chef Midas en van onze huurwoningen.

Nina Zwitser is het manusje-van-alles. Ze doet de planning, is het aanspreekpunt voor Primera & Just 4 Fun en helpt waar het kan. En dat alles doet ze met een vette glimlach!

Harrie Nijssen doet alles met cijfers. Supersnel en efficiënt zorgt deze wandelende rekenmachine voor een financieel stabiele basis binnen ons bedrijf.

Dorthe de Jong heeft oog voor detail, een scherpe blik en kritische noot. Daarmee weet ze ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze is ook dé sfeermaker van onze winkels.

Eric Nooijen is een echte vakman. Met zijn twee rechterhanden repareert hij praktisch alles. Hout is bovendien helemaal zijn ding. Daarom maakt hij ook thuis de mooiste creaties.

Marrit Willart begrijpt als geen ander wat onze klanten en collega’s belangrijk vinden. Overal waar ze komt, ziet ze commerciële kansen. Thuis heeft ze haar handen vol aan een andere grote liefde: haar honden.