Ton van der Loo is onze optimist. Hij ziet kansen waar niemand ze ziet en lost ieder probleem op. Ook is hij dé man van de projectontwikkeling en de verhuur van bedrijfsruimtes.

Nina Zwitser is het manusje-van-alles. Ze doet de planning, is het aanspreekpunt voor Primera & Just 4 Fun en helpt waar het kan. En dat alles doet ze met een vette glimlach!

Harrie Nijssen doet alles met cijfers. Supersnel en efficiënt zorgt deze wandelende rekenmachine voor een financieel stabiele basis binnen ons bedrijf.

Dorthe de Jong houdt wel van een glittertje en glanzend inpakpapiertje. Ze voegt sfeer toe aan alles wat ze aanraakt. Wij noemen het: ‘t Dorthe-sausje!

Eric Nooijen is een echte vakman. Met zijn twee rechterhanden repareert hij praktisch alles. Hout is bovendien helemaal zijn ding. Daarom maakt hij ook thuis de mooiste creaties.

Marrit Willart heeft een neus voor leuke spullen. Overal waar ze komt, ziet ze commerciële kansen. Thuis heeft ze haar handen vol aan een andere grote liefde: haar honden.